Hopp til hovedinnhold

Medieverkstedet drives på lik linje med en mediebedrift, og du er med i alle deler av prosessen, fra de første kundemøtene til planlegging, gjennomføring og evaluering.

På Medieverkstedet tar vi på oss oppdrag der kunder trenger å få gjennomført teknisk produksjon av både fysiske og digitale konferanser, eller en kombinasjon av begge deler (hybride konferanser). Vi har også våre egne flotte studiolokaler som egner seg for tradisjonelle lydpodkaster så vel som videopodkaster. Livestream av digitale konferanser og webinarer kan enten gjennomføres fra vårt studio, eller 'on location' hos kunden. Vi tilbyr også produksjon av film og musikk for både organisasjoner og næringslivet.

For å gjennomføre produksjon og gi mestringsopplevelser, må du øve på selvstendig arbeid. Vi vil gi en opplevelse av ekte produksjon, som utvikler både gruppen og den enkelte. Et forpliktende arbeidsfellesskap er avgjørende for å lykkes, samtidig er det lagt til rette for å ha tid til å utvikle egne interesser innenfor faget.

Gjennom produksjonen vil du få opplæring i å bruke følgende utstyr/programvare:

Kamera:
1 x Z cam E2-F6
3 x Marshall506
2 x Blackmagic Cinema Pocket Camera

Streaming lyd:
Rødecaster pro
3 x Røde podmic
Tascam Model 1

Strømmesoftware:
ATEM Mini Pro Iso
Livestream Studio 6

Programvare:
Cubase 10
Davinci Resolve
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop
ShoFlo

En arbeidsdag på Medieverkstedet:

Kl. 09:00 - felles frokost i kantinen sammen med de andre verkstedene
Kl. 09:30 - vi starter arbeidsdagen med et møte på verkstedet, der vi går igjennom planer for dagen, status på prosjekter m.m.
Kl. 12:00 - 12:30 - Lunsj
Kl 12:30-15:00 - vi arbeider videre frem til kl 15:00

I forbindelse med noen produksjoner vil vi måtte skyve arbeidstiden til kvelder og noen få ganger også i helger. Ved arbeid utover vanlig arbeidstid får du tilsvarende fri i uken (avspasering).

Søk skoleplass her

 

Bestilling